Schade beperken auto’s A -19 augustus

Doordat de motor van Ard Keff tijdens de 12 uurs race zijn laatste adem heeft uitgeblazen onstond er even een probleem voor deze zondag ,immers Ard moest strijden in de E30 cup om zijn leiding in het kampioenschap vast te houden/verstevigen.De auto van Ard heeft een grondige motorreparatie nodig en daar ontbrak simpelweg de tijd voor waardoor  Ard  dus zonder  auto zat echter de helpende hand werd toegestoken door teamgnoot Eric van der Ven die zijn auto ter beschikking stelde zodat Ard gewoon kon rijden.Omdat dit niet zijn eigen auto was en de auto een iets andere set up heeft als de auto van Ard kon hij net niet meestrjden voor aan de kop van het veld en moest in race 1 genoegen nemen met een 4e plaats, in race twee greep hij na een zware strijd met Marcel Flens ook net naast het podium met weer een 4e plek waardoor de “schade”in de puntenstand beperkt is gebleven en slechts 3 punten ingeleverd zijn maar de leiding is behouden. Mark Harmsen had deze dag nog wat last van de twaalf uurs race van de dag ervoor waarin hij heel knap ruim 6 uur achter het stuur heeft gezeten maar hierdoor nu dus iets meer in de achterhoede eindigde.In de toerklasse heeft John Hoog weer dapper gestreden en wist weer tweemaal prima in de top tien te eindigen.