Rustige dag op Zolder

Na een wat hectische seizoen start op Zandvoort met de DNRT was het woensdag 21 mei precies het tegenovergestelde op het circuit van Zolder waar we met slechts de auto van Evelien naar zijn afgereisd. Omdat de andere rijders door allerlei omstandigheden niet aanwezig konden zijn had Evelien dus de beschikking over een privé team.

Het was voor Evelien niet de eerste keer dat zij op Zolder reed maar heel veel ervaring heeft zij hier niet en deze race moest er ook nog eens verplicht met de nieuwe DNRT band gereden worden wat dus een nieuwe uitdaging betekende omdat zij hier nog niet een meter mee gereden heeft voor de race op Zolder en dat was in het begin best lastig.

In d vrije training en kwalificatie gaf Evelien al aan nog wat moeite te hebben met het weer wennen aan de baan in combinatie met de nieuwe band en ook wij als team moesten weer even op zoek naar de juiste bandenspanning enzovoort.. Gedurende de dag en met hier en daar wat tips van het team kon zij zich toch steeds een stukje verbeteren en voorzichtig weer wat gaan knokken met de tegenstanders maar kon door een klein uitstapje in beide races helaas niet zo heel ver naar voren komen.